Egy szoknya, két nadrág(farok)

A népszavazás után két nappal, kedden este nyolc órától eredményértékelést hirdetett a Kétfarkúakkal egy belvárosi vendéglátóipari egység. (…)

Egy keddi interjúban Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke megerősítette, hogy indulnak a 2018-as választásokon, aminek hatására most az egész sajtó egy megkomolyodott párt nyilatkozatait várja. Cáfolnunk kell, hogy meg akarnánk komolyodni – oszlatta el a kétségeket a párt. Hozzátették, eddig is nyilvános volt, hogy el akarnak indulni, ezért akarták bejegyezni a pártot 2014-ben. Nem nagyon értik, mire fel ez a nagy felhajtás emiatt. Felmerült a kérdés, esetleg terveznek-e együttműködni más pártokkal, de a Magyarországon jelenleg létező pártokkal nem tudnak összefogni.

A DK-nak meg az MSZP-nek az lenne a dolga, hogy megszűnjön. Úgyis minden évben öt százalék elhalálozik a szavazóik közül – jegyzi meg Kovács.

Magáról a népszavazásról azt gondolják, a kormány csak azért csinálta, hogy szavazókat nyerjen a választásokhoz, egyébként pedig nem szólt másról, mint alaptalan félelmek gerjesztéséről.

A jövőt illetően megalapozott tömegbázisunk van – mondja az elnök, utalva arra, hogy az illegális városfelújítási projektek alatt sokan csatlakoztak hozzájuk, a különböző csoportok élére regionális koordinátorokat választottak ki. A bázis összetartása érdekében pedig országos kampány indítását tervezik hamarosan.

Reszkess, Felcsút!

Az est végén a párt megjelent tagjai még kicsit éreztették, mennyire komoly ez a megkomolyodás. A választási ígéreteik között megemlítették például, hogy

  • megszüntetik a pénzt, mert az emberek legnagyobb közös ellensége a pénztelenség,
  • megszüntetik a betegségeket, mert ugyebár iszonyúan ártalmasak az egészségre,
  • űrállomást terveznek Felcsútra, sőt, ha nyernek a választásokon, a stadiont alakítják át.
  • Kicsit furcsán néztek egymásra, akik komoly, összeszedett kormányprogram meglebegtetését várták, erre a párt csak annyit mondott: elterjedt, hogy megkomolyodunk, ez komoly veszély nekünk. Valaki azt mondja, hogy nem vagyunk elég felnőttek. Ha ránézünk a professzionális politikusokra, ők elég felnőttek?

    Már 2018 előtt választást nyernének a Kétfarkúak


    Forrás:gondola.hu
    Tovább a cikkre »