Egy olasz miniszter végre kimondta, amit Merkelék titkolnak

Az Iszlám Állam irányítja az Európába tartó migrációs hullámot

Egyes tények az Iszlám Állam (IÁ) szerepét engedik feltételezni az Európába tartó migrációs hullám irányításában – jelentette ki Andrea Orlando olasz igazságügy-miniszter az olasz parlament Schengen-bizottságában tartott jelentésében, amelyről a La Stampa című olasz napilap számolt be csütörtökön.

Andrea Orlando hangsúlyozta, hogy az IÁ szerepét a migránscsoportok mozgatásában az utóbbi hetekben végzett nyomozási munka erősítette meg. Ezt a munkát a szervezett bűnözés és terrorizmus ellen tavaly felállított ügyészség végzi Franco Roberti vezetésével. A nyomozás eredményeinek részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az olasz hatóságok korábban arról beszéltek, hogy a líbiai embercsempész-szervezetek finanszírozzák az IÁ-t, és nem fordítva. Az új információik szerint azonban az IÁ „terrorista finanszírozási csatornái” állnak a Líbiából, illetve Egyiptomból Európába induló migránscsoportok mögött. Ezenkívül az IÁ arról is dönt, hogy a migránsokból „hányat és hova – Olaszországba, Görögországba vagy máshova – küldjenek”. A római kormány igazságügy-miniszterének megfogalmazása szerint az „embercsempészek munkáját Líbia és Egyiptom bizonyos kikötőiben az IÁ-hoz közeli emberek irányítják”.

Az év eleje óta több mint 93 ezer migráns jutott el Olaszországba. Andrea Orlando hangsúlyozta, hogy az Egyiptomból Olaszországba induló migránsok száma a múlt év ugyanezen időszakához képest 104 százalékkal emelkedett. A miniszter szerint ennek a migrációs útvonalnak az erősödése is szervezettségre utal. Egyelőre nem találtak arra utaló jeleket, hogy Olaszországban az embercsempészek külön „központot” működtetnének – mondta.

Andrea Orlando arról is beszámolt, hogy az olaszországi börtönökben 345 szélsőséges iszlamista foglyot tartanak számon. Ők ünnepelve fogadják az IÁ terrorista merényleteiről szóló híreket. Az olasz börtönökben 10 ezer 500 muzulmán rab van, közülük 7500 gyakorolja vallását, és az igazságügy-miniszter szám említése nélkül kiemelte, hogy nagy arányban radikalizálódnak.

Forrás: MTI/kuruc.info.hu

sokkaljobb-kommentár: Líbia és Szíria felforgatásával kezdődött minden. Líbiában korábban is voltak Afrikából a túlnépesedés, a nyomor és a járványok elől menekülők, őket azonban Kadhafi megfogta, táborokba zárta, majd visszakergette őket. Kadhafi meggyilkolása után minden felfordult, Líbia is élhetetlen ország lett. Az Iszlám Állam még kiképző táborokat is berendezett ott, és lefejezett egyszerre negyven kopt keresztény egyiptomi vendégmunkást az olajmezőknél. Hillary Clinton volt a felforgatás idején Amerika külügyminisztere, elköltöztette a nagykövetségüket Tripoliból Bengáziba, ami közelebb van az olajmezőkhöz. Meggyilkolták a nagykövetet és néhány munkatársát, de Clinton nem mondott le emiatt se. Valószínűleg ő lesz Amerika első női elnöke.

Líbia olasz gyarmat volt. Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök és milliárdos nagyon jó kapcsolatot ápolt Kadhafival. Valószínűleg ez is közrejátszhatott az Európába bejutni szándékozók megállításában. Az Iszlám Államot az oroszok próbálják kiszorítani Szíriából. A dolguk nagyon nehéz, mert folyamatosan érkezik az utánpótlás valahonnan a lefejező gépeknek

Európa felforgatott országokból, illetve a túlnépesedett országokból származó általában analfabétákkal történő elárasztását elég régóta tervezik. A csúcs sajnos még hátra van. Akik már bejutottak, azokból pont elege van Európa normálisabb felének, mert egyre többször tartanak a jövevények bemutatót a terrorizmusból.

Békéscsaba, 2016. augusztus 5.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Emlékeztető 2.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

Emlékeztető 3.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 4.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 5.: „Adjátok át nekem az irányítást egy nemzet pénze felett, és nem érdekel, ki írja a törvényeiket.” (Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi Rothschild bankárcsalád alapítója) 2000-ben az első Orbán-kormány a miénket odaadta.

Emlékeztető 6.: „Ha az amerikai nép valaha is megengedi a bankoknak, hogy azok ellenőrizzék a pénz kibocsátását, a bankok és a korporációk tovább növekednek és megfosztják a lakosságot minden vagyonától egészen addig, míg gyermekeik arra ébrednek egy szép napon, hogy otthontalanná váltak azon a földrészen, amelyet apáik megszereztek.” (Thomas Jefferson volt amerikai elnök) 1913-ban megengedte, azóta magánkézben, szövetségi bank néven működik a bankjuk. 1914-ben már ki is tört az első világháború, majd a második és azóta folyamatosak Amerika helyi háborúi. Az elkövetők már nem a spájzban, hanem a konyhában (Ukrajnában) vannak.

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »