Egy olasz kisvárosban külön buszt indítottak a NÉGEREKNEK…

Külön autóbuszt indítanak diákoknak és migránsoknak egy olasz kisvárosban: az 1500 lakosú Calizzano polgármestere, a jobbközép Pierangelo Olivieri rendelkezése szerint a helyi menedékkérők nem szállhatnak fel a reggeli távolsági buszokra, amelyekkel a helyi diákok járnak iskolába.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A polgármester döntését azzal indokolta, hogy az afrikai menedékkérők magatartása zavarja az iskolás lányokat. Hozzátette, hogy a migránsok jegyet sem szoktak vásárolni, ingyen utaznak, ezért sem kell őket a buszokra felengedni.

Calizzanóban amúgy 40 ÉLŐSKÖDÓ tartózkodik: jobbára huszonéves afrikai férfiak, akiket az önkormányzat a helyi szállodában helyezett el, de azt napközben elhagyhatják, mert állítólag a környéken dolgoznak. A polgármester hangsúlyozta, hogy döntését nem a rasszizmus vagy az intolerancia motiválja, de a szállodában lezajlott vita és a helyi lányok beszámolói megváltoztatták a menedékkérőkkel szembeni hangulatot. Kérte is a belügyminisztériumtól, hogy a 40 menedékkérő felét máshova helyezzék át.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »