Egy nap alatt négy személy fulladt vízbe Kárpátalján

Július 23-án, Kárpátalja folyóin és tavain négy személy fulladt vízbe, köztük egy 10 éves kislány is.

Az Ungvári járásban található Csarodaháton (Cservone) a Latorcába fulladt a csapi iskola egyik negyedik osztályos diákja, aki édesapjával pihent a folyóparton. A balesetről a rendőröket egy pásztor értesítette, aki a tragédia közelébe terelgette teheneit.

A második haláleset a Munkácsi járásban található Dunkófalván (Obava) történt. Egy 32 éves csabinai (Csabin) lakos egy magántóba fulladt bele. Itt a tó tulajdonosa értesítette a rendőrséget – adta hírül a Zakarpattya Online.

Egy másik haláleset a Beregszászi járásban található Kovászón (Kvaszovo), a Borzsa folyón következet be. Két férfi úszni ment a folyóra. Egy 43 éves helyi lakos a folyó közepére úszott, víz alá merült és eltűnt.

A huszti rendőrség nyomozói a Tisza folyóban egy 68 éves izai lakos holttestét találták meg – jelentette a megyei rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: vízbefulladás, haláleset, halálos baleset, baleset, kékfény, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »