Egy nap alatt csaknem ezer közlekedési baleset történt Moszkvában

A sarkköri léghullám, az erős havazás és az utak lefagyása, illetve nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő vezetés miatt egy nap alatt csaknem ezer közlekedési baleset történt Moszkvában.

A hőmérséklet a hétfő délutáni plusz négy fokról kedd hajnalra helyenként mínusz 12-re esett vissza. A közlekedési rendőrség összesítése szerint a mintegy 12 milliós orosz fővárosban 984 közlekedési baleset történt, 27 ember megsérült, köztük két gyerek. Egy ember életét vesztette. Autósok 14 gyalogost ütöttek el.

Kedden Moszkvában folytatódott a hóesés, ezért a belügyminisztérium közlekedésfelügyeleti főosztálya arra a kérte az autósokat, hogy lehetőség szerint ne használják gépjárműveiket, vagy ha ez szükséges, akkor vezessenek óvatosan. Moszkvában az elmúlt évek enyhe te

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Halálos baleset történt a csapi határátkelő közelébenNőtt a vasúti balesetek száma KárpátaljánRovatok: KékfényTelepülés: OroszországCímkék: kékfény, krimi, autós közlekedés, autóbaleset, halálos áldozatokForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »