Egy másik legendás párharcot is felidéz Messi és Ronaldo közös képe

Egy másik legendás párharcot is felidéz Messi és Ronaldo közös képe

A Louis Vuitton egy kampánya számára készült a virálisan terjedő kép, melyen Lionel Messi és Cristiano Ronaldó sakkoznak.

A labdarúgó-világbajnokság kezdete előtti napon megosztott fotó mostanra az Instagram második legtöbb kedvelést összegyűjtő képévé vált több mint 39 millió lájkkal. Az első helyen egyébként egy tojás képe áll, melyet 2019 januárjában töltöttek fel azzal a kifejezett céllal, hogy a legtöbb kedvelést begyűjtő Instagram-poszttá váljon az akkori első, Kylie Jenner lányának képe helyett.

A kép Annie Leibovitz munkája, ugyanakkor – ahogyan az a Louis Vuitton a színfalak mögött készített videójából kiderült – a Photoshop hozta össze a két játékost, soha nem ültek egyidejűleg modellt a képhez a Euronews cikke szerint.

A fotónak nem ez az egyetlen érdekessége: a sakkrajongók hamar kiszúrták, hogy a figurákat nem csak úgy elrendezték a táblán, hanem Magnus Carlsen és Hikaru Nakamura egy 2017-ben Norvégiában lejátszott sakkpartijának egyik pillanatát idézik el.

A Louis Vuitton Twitter-bejegyzésére, melyben a Victory is a State of Mind, azaz a A győzelem egy lelkiállapot címet viselő képet megosztották, Carlsen és Nakamura is reagáltak. Nakamura megjegyezte, hogy ismerős neki a bábuk állása, Carlsen pedig azt írta: korunk második legnagyobb rivalizálása idézi fel a fotón a legnagyobbat.

Másoknak az tűnt fel, hogy a doboz, amelyen a sakktábla szerepét betöltő bőrönd található, szintén nem csak egy hétköznapi doboz. A 2018-as orosz foci-vb döntőjének elején ezt a dobozt kinyitva került elő a világbajnoki trófea, aminek külön jelentést ad a tény, miszerint mindkét, a fotón látható futballista célja az, hogy megnyerje a trófeát, vélhetően utolsó világbajnokságán.

Messi és csapata számára az első csoportmeccsen szenvedett

meglepetésvereség megnehezítheti ezt a célt.

Hírdetés

A Szaúd-Arábia elleni vesztes meccset követően Messit meg is kérdezték, hogyan érzi magát jelenleg.

„Őszintén? Belül halott vagyok. Nehéz ezt feldolgozni, mert nem erre számítottunk” – fogalmazott.

Cristiano Ronaldo Portugáliája Ghána ellen kezdi meg szereplését a vb-n. Sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: szeretne az a játékos lenni, aki mattot ad Messinek. A portugál játékos a vb előtt adott botrányinterjúja miatt elhagyja a Manchester Unitedet.

Nyitókép: Twitter

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »