Egy másik emberölési ügyben is elővehetik Vivien gyilkosát, K. Bálintot

A Bors információja szerint M. Vivien feltételezett gyilkosának még egy ember halálával kapcsolatban kell számot adnia a rendőrségen. A lap úgy tudja: Vivien halála után egy társaság, amelynek tagja volt a lány megölésével gyanúsított K. Bálint is, bokszerrel úgy megvert egy férfit, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe.

Magyar Menedék - Sitchin

Közben kiderült az is, hogy a szombaton eltűnt lány megölésével kapcsolatban beismerő vallomást tett a 20 éves fiatalember – derül ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság délutáni tájékoztatásából. A fiú elmondta, hogy Dabas határában végzett ismerősével, majd holttestét elrejtette a közeli erdőben. A fiatalt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Emberölés miatt folyik ellene eljárás.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrök megtalálták a húszéves M. Vivien holttestét Dabason, egy erdős területen csütörtök hajnalban. A rendőrség elsődleges adatai szerint a nőt megölték. A lányt szombat óta keresték, születésnapot ünnepelt a népligeti Liget Clubban, hajnalban egy ipari kamera rögzítette, amint kiment a helyről telefonálni, és azóta nem látták. Egy 20 éves kakucsi férfit fogták el, akinek az elszámoltatása folyik, emberölés miatt indult ellene eljárás. A Blikk azt írja, a rendőrök a lányt nagy erőkkel keresték, mind a Népliget környékén, mind Kakucson, ahova haza kellett volna érkeznie, hátha nyomára bukkannak. A lány ruháinak segítségével még nyomkereső kutyákat is bevetettek, hátha azok megtalálják Vivient.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »