Egy láncolat első eleme lehet a népszavazás

Egy láncolat lehetséges első elemeként beszélt az október 2-i magyarországi népszavazásról a Kossuth rádió 180 perc című műsorában kedden reggel Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője.

Mint mondta, „európai sorsfordító év előtt állunk”, hiszen Ausztria polgárai még az idén döntenek az államfő személyéről, jövőre, Franciaországban, Hollandiában és Németországban lesznek fontos választások, amelyek eredménye révén sikerülhet a brüsszeli politikát megváltoztatni.

Ebben az interjúban, akárcsak az M1 aktuális csatornán is, azt hangsúlyozta, teljes, a pártszimpátián túllépő nemzeti egység van Magyarországon Brüsszel elhibázott migrációs politikájának elutasításában.

Hozzátette, nem fogadható el az Európai Bizottság felső korlát nélküli, állandó kvótát bevezető javaslata, mert az a választott kormányfők testületének feje fölött átnyúlva döntene az ügyben, miközben jól látható, hogy a következő évtizedek meghatároz problémája éppen a demográfiai és éghajlati okok gerjesztette tömeges migráció lesz.

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »