Egy lákátot zsákmányolt egy rabló egy idős magyar nénitől Kiskunhalason

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a “helyi férfit”, aki egy idős magyar nőt fosztott ki – írta még pénteki közleményében a police.hu. A rabló az idős magyar ménitől mégsem értékeket, hanem pusztán egy lakatot vett el, de azért mégiscsak elkapták.

A police.hu közleményében arról ír, egy 74 éves asszony tett feljelentést a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki elvett tőle egy kisméretű táskát. Az idős nő a rendőröknek elmondta, hogy aznap dél körül hazafelé tolta a kerékpárját, amikor egy fiatal férfi odalépett hozzá. Először felajánlotta a segítségét, amelyet az asszony elutasított, mire a férfi elkezdte rángatni a kormányon elhelyezett táskát. Amikor a táska füle elszakadt, abban kutatni kezdett, és talált is egy bőrből készült kistáskát, amivel elszaladt. A tolvaj azzal nem volt tisztában, hogy a kifosztott asszony ebben a kis tartóban csupán a kerékpárja zárszerkezetét – egy láncot és lakatot – tárolja.

Hírdetés

A kiskunhalasi nyomozók alig négy óra alatt beazonosították és elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi lakost, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »