Egy hónapon verte az anyját és nőismerősét

Egy hónapon verte az anyját és nőismerősét

A Szigetvári Járásbíróságon megkezdődött annak a férfinak a pere, akit sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádol az ügyészség. A férfi 2016 végén több mint egy hónapon keresztül tartotta rettegésben édesanyját és nőismerősét.

A vádlott az édesanyjával lakott Szigetváron. Az áldozatnak a kocsmában ajánlotta fel, hogy költözzön hozzájuk. A férfi több mint egy hónapon keresztül szidta és verte mindkét nőt. A sértett el akart költözni, de a férfi nem engedte, hogy egyedül elhagyja a lakást. Végül egy rendőri intézkedéskor tudta elmondani a hatóságnak, hogy mi történt vele.

„A sértett a homlok, mindkét szemhéj, orrhát, a bal lapocka-táj, mindkét alsó végtag elülső felszínének bőr alatti bevérzését, mindkét alkar és a jobb kézhát zúzódását, a bal lábszár középső harmad elülső és oldalsó részének anyaghiányos mély sebzését, jobb oldali típusos helyi orsócsont törést, valamint a baloldali hetes borda elülső ívének törését szenvedte el” – ismertette a bíróságon Becker Melinda ügyész.

Hírdetés

A súlyosan halláskárosodott vádlott a tárgyaláson nem tett vallomást, a nyomozás során elmondottakat a bíró olvasta fel.

„Három alkalom volt, hogy megvertem Máriát. Minden alkalommal azért vertem meg, mert kutakodott a lakásban. Mindegyik verés úgy volt, hogy csak egy pofont adtam neki, és a pofonoktól elesett, lehet hogy az esésektől sérült meg. Akkor sérült meg egyszer a keze is, mert az még be is dagadt. A lába is egy ilyen eséstől sérült meg, mert vérzett nagyon. Én nem tartottam vissza a Máriát, többször mondtam neki, hogy elmehet, ha akar” – olvasta fel Ujvárosiné Kozák Ildikó bíró a vádlott vallomását.

A tárgyalás a sértett és a szakértők meghallgatásával, tavasszal folytatódik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »