Egy helyen dorbézolt a fideszes és a szocialista képviselő Salgótarjánban – míg egyiküket ki nem dobták


Jakab Jácint

Kidobtak egy fideszes önkormányzati képviselőt egy salgótarjáni bárból – számol be a fideszes pártirányítás alatt lévő Nógrád Megyei Hírlap.

A korábban magának doktori címet hazudó, majd csúfosan lebukott Fenyvesi Gábor (Fidesz) jegyzete szerint párttársát politikai meggyőződése miatt dobták ki. Portálunk helyi forrásai szerint azonban Jakab Jácint – a kidobott fideszes – éjszakai dorbézolásai során gyakran előfordul, hogy átlépi a jóérzés és a kulturált szórakozás határait, minden bizonnyal ez történt legutóbb is.


Molnár Károly

A történetnek szemtanúja volt Molnár Károly (MSZP), Salgótarján képviselő-testületének szocialista frakcióvezetője, ugyanis – minő véletlen – a nógrádi megyeszékhely fideszes és szocialista képviselői olykor együtt, ugyanott vedelnek.

A fideszes áldoktor, Fenyvesi stílusából kiolvasható, hogy gyakorlatilag nemhogy az MSZP, de a Magyar Dolgozók Pártja (MDP) is megirigyelhetné az ő jogállamról alkotott nézeteit. Így fogalmaz:

"Remélem, hogy ezeket a sorokat olvasva az illetékes szerv hivatalból kivizsgálja ezt az esetet, és megteszi a megfelelő lépéseket…" – naná, hogy olvassa, doktor Fenyvesi, tesszük hozzá. Hiszen mi mást is csinálhatna a nyomozó hatóság Salgótarjánban, mintsem fideszes politikusok bejegyzéseit szemlézi, hátha leadtak valami rendelést?…

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »