Egy giurgiui család 3 tagja vesztette életét a covid miatt egyetlen nap leforgása alatt

Egy giurgiui család 3 tagja vesztette életét a covid miatt egyetlen nap leforgása alatt

Egy giurgiui család három tagja – anya, apa és fiuk – halt meg a covid miatt a város megyei kórházában, október 13-án. Az esetet a G4Media írta meg a megyei tanács elnöke és a megyei kórház vezetője által közzétett nyilatkozatok nyomán. Egy 36 éves férfiról és szüleiről van szó, akik mindhárman oltatlanok voltak.

Hírdetés

„ A család mindhárom tagja kórházba került. A covid nagyon súlyos formája bontakozott ki náluk, és nem reagáltak a kezelésre. A szülők a beutalás után néhány óra leforgása alatt meghaltak, a fiuk pedig a rá következő éjszaka folyamán vesztette életét. Nem reagáltak semmilyen kezelésre, pedig mindent megpróbáltunk” – mondta a G4Media.ro -nak a Giurgiu megyei sürgősségi kórház vezetője, Dragoș Chivu.

Hozzátette, hogy a kórházba került betegek több mint 90 százaléka nem vette fel az oltást, a beoltott betegeknél a covid enyhe formái alakulnak ki, és csak kivételes esetekben kerülnek intenzív terápiára. “Az orvosi személyzetet lelkileg nagyon súlyosan érintik ezek a tragédiák, szörnyű látni, hogy ennyi ember hal meg a szemük előtt” – nyilatkozta a kórház vezetője.

A Giurgiu megyei tanács elnöke, Dumitru Beianu is megerősítette a család tragédiáját. Beianu szerint a családnak van egy másik gyereke is, aki egészségügyi szakember, és aki megpróbálta meggyőzni őket az oltás fontosságáról, de szülei és testvére nem akarták beoltatni magukat. (G4Media)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »