Egy füleki férfit 25 évre ítéltek

Egy füleki férfit 25 évre ítéltek

A besztercebányai járásbíróság 25 év börtönbüntetésre ítélte az 58 éves Jozef B. füleki férfit, aki tavaly májusban és júniusban megerőszakolt egy alig 15 éves lányt.

A vádlott, aki beismerte tettét a háromszor és elég elv alapján kapott ilyen súlyos büntetést. Korábban rablásért, testi sértésért és ismételten elkövetett nemi erőszakért ítélték el. Az ítélet egyelőre nem jogerős, a vádlott ügyvédje fellebbezett.

Hírdetés

Jozef B. nemcsak megerőszakolta kiskorú lányt, hanem meg is fenyegette, hogy ha valakinek elmondja mi történt, megöli az anyját és az unokatestvérét is. A lány poszttraumatikus sokkot kapott, amely pszichiátriai kezelést igényelt és jelenleg is megfigyelés alatt tartják. A férfi bűnlajstroma igen terjedelmes, eddig kilencszer ítélték el és életének közel felét, 26 évet töltött már börtönben. Ezúttal azért nem kapott életfogytiglani büntetést, mert beismerő vallomást tett. Az eljárást egyébként két órára félbe is kellett szakítani, mert egy ismeretlen személy telefonon azt közölte, hogy bomba található a bíróság épületében.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »