Egy fiú, akit különösen érdekelt a lakás-felszerelési szerelvények világa

Egy 16 éves nagyfügedi "fiút" azzal gyanúsítanak a hevesi rendőrök, hogy 2016. április 17. és augusztus 17. között különböző módszerekkel bement több tarnazsadányi lakóházba és egy közintézménybe, ahonnan élelmiszert, lakás-felszerelési szerelvényeket, műszaki cikkeket, cipőket és egyéb tárgyakat tulajdonított el. Továbbá egy közterületen parkoló személygépkocsi csomagtartóját is kinyitotta, majd az utastérből navigációs rendszert vitt el.

A "fiút" kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt is kihallgatták a hevesi nyomozók, mivel fiatalkorú társával együtt 2016. augusztus 22-én délután követtek egy idős asszonyt, és kirántották kezéből a táskáját, majd elmenekültek.

A rendőrök a bejelentések alapján folyamatos adatgyűjtést végeztek, és az eljárás során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2016. augusztus 25-én Tarnazsadány egyik utcájában fogtak el.

A Hevesi Rendőrkapitányság kifosztás és több rendbeli lopás bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vette a fiatalkorú "fiút", és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság 2016. augusztus 27-én elrendelt – olvasható a rendőrség honlapján.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »