Egy fekete nő azt hazudta, Trump miatt támadták meg

Egy Long Island-i fekete nő azt állította, hogy Trump miatt támadták meg, de kiderült, hogy hazudott. A rendőrség emiatt letartóztatta. A 19 éves Adwoa Lewis múlt hét pénteken azt mondta a rendőröknek, hogy még szeptember elején négy tinédzser kötözködni kezdett vele, és közben pedig azt kiabálták, hogy “Trump 2016!”. Lewis hozzátette, hogy az eset után másnap reggelre kiszúrták a háza előtt parkoló autója kerekeit és azt az üzenetet hagyták neki, hogy “Menj haza!”.

A rendőrök a rendelkezésre álló információk alapján kezdtek el nyomozni, de hamar kiderült, hogy a 19 éves lány csak kitalálta az egészet, és semmi nem igaz abból, amit állított.

Lewis később beismerte, hogy a kézzel írt üzenetet ő írta, és hagyta az autóján.

A baloldali médiumok a 2016-os amerikai elnökválasztás után történt gyűlölet-bűncselekménnyel kapcsolatos eseteket Trump nyakába akarták varrni, ezért arról kezdtek el cikkezni, hogy Donald Trump tehet a gyűlölet-bűncselekményekről, mert ő tüzelte fel az embereket. Aztán egyre-másra derült ki, hogy a rengeteg ehhez hasonló történet valójában hazugság.

Hírdetés

Például 2016 novemberében egy massachusettsi fekete férfi valótlanul azt állította, hogy két fehér férfi megfenyegette, hogy meg fogják lincselik, miközben azt kiabálták, hogy az Egyesült Államok Trump országa. Egy 18 éves louisianai muszlim nő azt hazudta, hogy Trump-szimpatizánsok eltávolították a hidzsábot a fejéről.

A libsik megpróbálták meglovagolni a hisztériahullámot, ezért Trump megválasztása után direkt létrehoztak egy olyan Twitter-oldalt, ahol mindenki kipanaszkodhatta magát és megoszthatta a többi felhasználóval, vele éppen milyen gyűlölet-bűncselekmény történt. Az afroamerikaiak, a migránsok és a muszlimok mellett még az LMBTQ-közösség kezdett el hangosan trumpozni. Az LMBTQ-sok konkrétan az állították, hogy Trump tehet arról, hogy 2016-hoz képest 2017-re három százalékkal nőtt (31 százalékra) a velük szemben tanúsított intolerancia szintje. Szerintük ez annak is köszönhető például, hogy az amerikai elnök engedélyezte az egészségügyi dolgozóknak az LMBTQ-közösség tagjai ellátásának megtagadását. Néhány “független” szervezet is nekiment Trumpnak. A Southern Powerty Law Center elnevezésű jogvédő központ például azt hangoztatta, hogy a gyűlölet-bűncselekménnyel kapcsolatos történésekért nem más felelős, mint Donald Trump és a kampány, amit folytatott, a sok “független” szakértő pedig az ilyen kijelentésekre hevesen bólogatott.

Ciki, hogy csomó sztorival besültek.

888.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »