Egy februári rablás tettesét fogták el a monori járőrök

Egy februári rablás tettesét fogták el a monori járőrök

Egy februári rablás tettesét fogták el a monori járőrök

Egy mozgásában korlátozott asszony kezéből tépte ki közel 70 ezer forintját az a helyi férfi, akit közel két hónap bujkálás után fogtak el a rendőrök, Monoron.

Hírdetés

Az 51 éves S. János 2020. február 14-én délután későbbi áldozatával italozott annak otthonában, amikor elvette tőle megtakarított pénzét. A sértett hiába kérte vissza és egy szintén ott lévő, 54 éves nő hiába próbálta megállítani, S. János az ajtónak lökte, majd a zsákmánnyal elmenekült.

A monori nyomozók lakóhelyét és az összes vélt tartózkodási helyét többször és visszatérően ellenőrizték, elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, ám S. János egy ideig sikerrel bujkált. Ideiglenes szabadsága 2020. április 2-ig tartott, amikor egy ismerőse által vezetett autónak – amelyben utasként tartózkodott – állták útját a járőrök a településen.

Az elkövetőt elfogták, előállították, majd kihallgatták. S. János tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, érdemi vallomást nem tett. Vele szemben – a bíróság által elrendelt letartóztatása mellett – rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »