Egy eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra a víz egy Fidzsi-szigeteki strandon – egy láncfűrésznek is nyoma veszett

Egy eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra a víz egy Fidzsi-szigeteki strandon – egy láncfűrésznek is nyoma veszett

A Natadola strandon két pár láb került elő, amelyeket nehezékkel ellátott hálóba csomagoltak. A DNS-vizsgálatok eredménye alapján egy házaspár testrészeiről van szó, akiket megöltek, testüket pedig feldarabolták.

Egy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon – jelentette hétfőn a Fiji Sun című helyi napilap a rendőrségre hivatkozva.2

A tájékoztatás szerint a turisták körében népszerű Natadola strandon még június végén két pár láb került elő, amelyeket nehezékkel ellátott hálóba csomagoltak.

A rendőrség közölte, hogy a DNS-vizsgálatok eredménye alapján a Jurij és Natalija Sipulinként azonosított, három hete eltűnt orosz házaspár testrészeiről van szó.

A tájékoztatás szerint a párt megölték, holttestüket pedig feldarabolták – mondta el a Fidzsi-szigeteki lapnak az egyik nyomozó.

Egy láncfűrész is eltűnt

Az orosz házaspár a Csendes-óceán déli részén található Fidzsi legnépesebb szigetén, a fővárosnak, Suvának is otthont adó Viti Levun egy farmot bérelt, ahonnan egy láncfűrész is eltűnt a hatóságok közlése szerint.

A Fiji Sun úgy tudja, hogy a két orosz állampolgár még 2011-ben települt át a Fidzsi-szigetekre, ahol zöldséget és gyümölcsöt termesztettek, alkalmanként pedig fotózást vállaltak. Egyik üzlettársuk a lapnak elmondta, hogy a pár anyagi gondokkal küzdött február óta, amikor gazdaságukat tönkretette a mintegy 900 ezer lakosú szigetországon végigsöprő Winston nevű szuperciklon.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy búvárok segítségével folytatja a pár maradványai utáni kutatást a Natadola strand közelében.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »