Egy 90 éves asszonyhoz támadt kedve a marokkói Pardavi-kedvencnek Düsseldorfban

Egy 90 éves asszonyhoz támadt kedve a marokkói Pardavi-kedvencnek Düsseldorfban

Elfogták a németországi Düsseldorfban egy 90 éves asszony feltételezett megerőszakolóját – jelentette vasárnap hírportálján a Rheinische Post című lap.

A düsseldorfi újság beszámolója szerint az október elején történt esettel kapcsolatban először egy "délies kinézetű" támadót kerestek, majd "kelet-európai" kinézetűre változtatták az elkövető leírását a rendőrség ismeretlen tettes ellen kiadott körözési felhívásában. Végül a helyszínen fellelt DNS-minták alapján egy marokkói születésű spanyol állampolgárt vettek őrizetbe.

A 19 éves hajléktalan "fiatalembert" bolti tolvajlás és zsebtolvajlás miatt már ismerték a rendőrök. Egy szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel rá a düsseldorfi főpályaudvaron péntek este, riasztotta kollégáit, és szemmel tartotta a gyanúsítottat, amíg megérkeztek. Az új európait szombaton előzetes letartóztatásba helyezték.

A hatóságok szerint áldozatára egy templom melletti szűk átjáróban rontott rá a düsseldorfi belvárosban. Az áldozat – aki éppen hazafelé tartott a templomból – a támadás után kórházba került.

A Rheinische Post jelentése alapján a Pardavi-kedvenc ugyanazon a helyszínen májusban is elkövetett egy támadást, akkor bántalmazott és kirabolt egy 17 éves fiút. Szemtanúk lefogták és átadták a rendőrségnek. Augusztusig előzetes letartóztatásban volt.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »