Egy 73 éves férfi volt a nizzai mészáros, amúgy sima kis ratyi szeretője

Egy 73 éves férfi szeretője volt a nizzai merénylőnek – ezt írja egy francia lap. A háromgyerekes támadó szexfüggő vagy prostituált lehetett.

Magyar Menedék - Badiny

Az elkövető életéről is egyre meglepőbb részletek kerülnek nyilvánosságra. A 31 éves Mohamed Bouhlel
sajtóhírek szerint szexfüggő, esetleg prostituált lehetett. A vallásos ember hírében álló, tunéziai származású férfi rendszeresen látogatta a társkereső internetes oldalakat és alkalmi partnerei is voltak: nemcsak nők, hanem férfiak is.

Volt egy 73 éves férfi szeretője is, akit a nyomozók állítólag már ki is hallgattak. A támadás előtti hetekben pedig dzsihadista honlapokat nézegetett, amelyek erőszakot és lefejezéseket mutattak be. Ráadásul szakállt is növesztett, ami szintén arra utal, hogy komolyan gondolta az iszlám követését.

Meghosszabbíthatják a rendkívüli állapotot

A brutális támadást követően a francia kormány az ellenzék támogatását kérte a július 26-án lejáró rendkívüli állapot hat hónappal történő meghosszabbításához. A 2015. november 13-i párizsi merényletek miatt elrendelt rendkívüli állapotot eddig négy alkalommal hosszabbítottak meg, mivel ilyenkor a hatóságoknak különleges jogosítványuk van a biztonság fenntartása érdekében, egyebek mellett házi őrizetben tarthatnak olyan embereket, akikről a közrendre megzavarását feltételezik.

A francia kormány közben magasabb fokozatra kapcsolt a Közel-Keleten is. Mint a védelmi miniszter bejelentette, a francia légierő mindent megtesz annak érdekében, hogy az Iszlám Állam terrorcsoportot letörölje a térképről Irakban és Szíriában.

atv.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »