EGÓMENTESÍTŐ KURZUS: Célkeresztben az egó!

Immáron 20 év kezdtem kutatni az emberi lélek és élet rejtelmeit. Irányultságomat a spirituális-mágikus egységlátás jellemzi, amit a mai napig megvalósítási ösvényemnek tekintek. Ennek nevet is adtam: napvallás. Egyesek szemében egy tanító vagyok, míg mások szemében egy ördög. Aki így osztályoz, az csak egymást kizáró ellentétekben akar gondolkodni.

Az én filozófiám ettől sokkal egyszerűbb és letisztultabb: a Nap mindenkire egyformán süt és mindenkiben Isten egy fényszikrája nyilvánul meg. Célom, hogy eggyé válhassak Vele. Mivel idő közben előrébb jutottam ezen az úton, ezért én ebben tudok segíteni.

Ezen az izgalmas és belső démonokkal teli ösvényen minden egyes akadályozó tényezőt – legyen az sorsszerű vagy karmikus, illetve az egónk által teremtett illúziók – előbb-utóbb fel kell számolnunk, hogy a béke és a harmónia létrejöhessen bennünk. Ennek a folyamata kezdődik meg a 2017-ben induló EGÓMENTESÍTŐ KURZUS keretében. Fő célom az alapok lerakása és megerősítése, melyek nélkül nincs lelki tisztaság és szellemi fejlődés.

 

A fokozatosság, a türelem, az őszinteség és az egyéni önfelfedezés útján közelíthet mindenki saját belső Énje felé. Fejlődési sebessége és sikere csakis egyéni érdemein és kitűzött céljain múlik.

 

Felismertem, hogy a valóságot és az igazi spirituális élményeket addig nem lehet átélni, amíg az egó visszatartja az embert. Kit félelemmel, kit nagyravágyással, kit türelmetlenséggel, kit görcsös akarással, ki vélt és valós sérelmeinek a felemlegetésével, de végül is elválasztja a valóvilágtól és a szabadságtól. Ezen fogunk változtatni azokkal, akik együttműködnek velünk.

 

Kinek ajánlott?

 

Aki a fenti célokkal azonosulni tud.Aki elutasít minden olyan megbontó és megosztó törekvést, amely akadályozza az ember önmegismerését.Aki ki szeretne találni az önigazolások útvesztőjéből és le akarja tenni az álarcait.Aki tenni óhajt saját szellemi és lelki felemelkedéséért.Aki eddig rossz helyen kereste a boldogságot.Aki felismerte, hogy saját és mások egójának bábja vagy esetenként rabszolgája.Aki egyéni szinten is tenni kíván/mer a világban tomboló sötétség ellen.Aki rendet szeretne tenni saját belső világában.Aki hajlandó szembenézni a gyengeségeivel és változtatni is akar rajtuk.Aki mások helyett saját magában keresi meg és javítja ki a hibákat.Aki szeretné a múltját és fájdalmait elengedni, valamint a jelen megélésre törekszik.Aki a tanítványunk szeretne lenni ezen az önmegvalósítási úton.Aki – sikeres kurzuszárás után – el szeretne mélyedni a Napvallás misztériumaiban.Aki sok kurzust elvégzett, de még mindig nem elégedett az eredményivel.Aki a személyiségét szeretné tudatosan fejleszteni és irányítani.Aki belső felismerésekre vágyik.Akinek valódi célja az önuralom elérése.

 

 

Miért időszerű egy ilyen kurzus?

 

Hírdetés

Meglátásom szerint már túl sok az önjelölt „próféta”,„guru” és „megmondó ember” az élet csaknem minden területén, akik folyamatosan tévútra csábítják a hiszékeny, kiszolgáltatott és befolyásolható embereket, mivel nem ismerik fel időben az átveréseket. És ennek a fordítottja is megesik, amikor éppen ott látják a veszélyt a szorongó, kishitű, összezavarodott és önmagukat megtévesztő emberek, ahol nincs is.

Összegezve, túl gyakran téríti le az embereket a sokszor nem is olyan jóindulatú baráti tanács és fülbe duruzsolt javaslat a helyes útról, amihez hozzájárul az egyén számos egós hajlama és elmeszüleménye.

Nem ritkán a kelleténél többször teszünk felelőssé másokat saját gyarlóságaink miatt.

Mindig könnyebb másokat vádolni, mint szembenézni saját magunkkal és az igazsággal.

Életünkben megszaporodott a mit szabad és mit nem, a bűntudat, a tilalom, az elvárás és a megfelelési kényszer, amely lebénítja az emberi kreativitást és elorozza tőlünk a boldogságra szánt pillanatokat.

 

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

[email protected]

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post EGÓMENTESÍTŐ KURZUS: Célkeresztben az egó! appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »