Égett a ruhája, miközben elrabolta segítője kocsiját

Égett a ruhája, miközben elrabolta segítője kocsiját

Egy autó kigyulladt az 5-ös számú főút melletti parkolóban, a tűzben megsérült sofőr elrabolta segítője gépkocsiját, amivel később balesetet szenvedett, majd égési sérüléseibe belehalt – írja honlapján a rendőrség.

Vasárnap hajnalban az 5-ös számú főút 109-es kilométerszelvényénél lévő parkolóban eddig tisztázatlan körülmények között egy Volkswagen Polo típusú személykocsi kigyulladt – olvasható a Police.hu oldalán.

Egy arra közlekedő autós segítségnyújtás céljából megállt, az égő ruhás férfi pedig odament hozzá, megrángatta a karját és az autóját követelte. A megfenyegetett férfi ekkor távozni akart, azonban a megégett sofőr a gépjárműre kapaszkodva tovább követelőzött. A fenyegetés hatására a segítő kiszállt az Opel Astrajából, amivel a sérült férfi Kecskemét irányába elhajtott.

Az elrabolt személyautó vezetője azonban nem ért el a céljáig, mivel a főút 103.600-as méterszelvényénél eddig tisztázatlan okból letért az útról és egy családi ház udvarán keresztülhajtva egy dűlőúton felborulva állt meg. A balesetet szenvedett 31 éves kiskunfélegyházi sofőr a helyszín közelében vesztette életét, az elsődleges adatok szerint az égési sérüléseibe halt bele.

Az ügyben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai – szakértők bevonásával –  rablás és közúti baleset okozása miatt indítottak nyomozást. A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »