Egészségügyi hírek: Simicskát hazaengedték, Kulka humorizál

Túl van a nehezén, orvosai hazaengedték a kórházból Simicska Lajost. A milliárdos vállalkozó környezetéből megerősítették a Blikknek, hogy a néhány napos gyógyszeres kezelés után vidéki otthonába távozott, ott lábadozik tovább.

Simicskát péntek este rohammentő szállította a Korányi Intézetbe, miután egy köhögési roham után tüdővérzésre gyanakodtak. Bár több rémhír is napvilágot látott az elmúlt napokban állapota súlyosságáról, a jelek szerint nem volt életveszélyes.

Orvosai már hétfőn jelezték, hogy nincs ok a pánikra, jól van a beteg, bár nyilvánvalóan nem vetheti bele egyből magát a munkába. Emellett bizonyos, hogy a cigarettát is kénytelen lesz véglegesen letenni.

"János" is szépen javul

János állapota az orvosok korábbi várakozásaihoz képest gyorsabban javul. A rehabilitációja, amely előreláthatóan hónapokat vehet igénybe, megkezdődött. Környezetével minden gond nélkül kommunikál, egyre több mindent képes a maga megszokott módján és humorával kifejezni. Orvosai pillanatnyilag további kórházi kezelést javasoltak, ahol kizárólag a család és a legszűkebb baráti köre látogathatja – áll Kulka családjának közleményében.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »