Egészségügyi dolgozókat és adminisztratív munkaerőt keresnek Komáromban és Dunaszerdahelyen

Egészségügyi dolgozókat és adminisztratív munkaerőt keresnek Komáromban és Dunaszerdahelyen

Komárom város január 23-24-én (szombat és vasárnap) 8 órától 19 óráig Covid-19 tesztelőállomásokat alakít ki a város több pontján – olvasható a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.

A tesztelés lebonyolításához egészségügyi dolgozókat (mintavételre) és adminisztratív munkaerőt keres a város.

A központi irányelvek szerint az egészségügyi dolgozók az elvégzett munkáért bruttó 15 euró órabért kapnak, az adminisztratív munkaerő bruttó 100 euró díjazást kap egy napra – fogalmaz a közlemény.

Jelentkezni (telefonszám, név és bankszámlaszám – IBAN feltüntetésével) a [email protected]  e-mail címen lehet január 21. (csütörtök) 12 óráig. A munkával kapcsolatos kérdéseiket a fenti e-mail-címre küldhetik el. A jelentkezőkkel szükség esetén folyamatosan lépnek kapcsolatba a városi hivatal munkatársai.

Hírdetés

Dunaszerdahely Város Önkormányzata ezúton kéri önkéntes egészségügyi személyzet jelentkezését az országos Covid-19 tesztelés szervezéséhez városban.

A Szlovák Kormány január 17-i döntése értelmében ismét országos Covid-19 tesztelés vár ránk. Dunaszerdahelyen a tesztelést az önkormányzat alkalmazottai és önkéntes egészségügyi személyzet segítségével tervezzük biztosítani – olvasható a közleményben.

Dunaszerdahely városa ezért segítséget kér azon 18. életévüket betöltött egészségügyi dolgozóktól, akik részt tudnának venni a tesztelésben, hogy jelentkezzenek a [email protected] e-mail-címen vagy a 031/5903916-os telefonszámon. A munkavégzésért díjazás jár.

A városi Covid-19 tesztelés – a kormánydöntés időpontja miatt – a tervezés fázisában van. Egyelőre tervezetten pénteken (2021. január 22.) és szombaton (2021. január 23.), illetve hétfőn (2021. január 25.) és kedden (2021. január 26.) zajlana a dunaszerdahelyi mintavételi helyszíneken a szűrés.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »