Égből pottyant Soros

„Most, amikor a valóság beköszöntött az Európai Unióba, Hillary Clinton demokrata elnökjelölt-aspiráns elküldte első számú földerítőjét, Soros Györgyöt az Európai Bizottságba, hogy tesztelje jövőbeni politikáját és annak a visszhangját” – jelentette ki Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum elnöke.

Ugyane nívón már azt is hallottuk, hogy évtizedek óta itt áskálódik, és irányítja Clintonékat, Obamát, ura folyóknak, tengereknek, esőnek, szélnek – mindezt a magyarok ellen.

De jó, játsszunk konteóst: Hillary átdobja a kíváncsi 86 éves hírszerzőt, aki ejtőernyővel ereszkedik a háttérhatalom mögé, ami egyébként is ő.

„A globális kapitalizmus mögött most valósággá is vált a pénzügyi háttérhatalom, hiszen senki sem képes megdönteni egy politikai apparátust anélkül, hogy előtte átvegye az irányítást a kulturális tényezők felett. A háttérhatalom az európai keresztény kultúrát akarja szétverni…”.„A lényeg a párhuzamos társadalmak létrehozása, a belháborúk, ebből egy üzletember nagyon jól meg tud élni” – így a békemenetes.

De hisz pont ezt csinálja hazánkkal Orbán Viktor is, és ebből nagyon jól meg tud élni Mészáros Lőrinc. (…)

Veress Jenő: A CÖF köhög


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »