"Edzőként kiváló, emberileg viszont…" – keményen beszóltak Guardiolának

Korábbi játékosa nem kertelt a spanyol szakemberrel kapcsolatban.

Dante, a Bayern München korábbi védője a Sport Bildnek adott interjúban beszélt egykori edzőjéről, Pep Guardioláról is. A brazil játékos nincs túl jó véleménnyel a Manchester City tréneréről.

Egyszerűen nem kommunikál veled. Nem mondja el, mit gondol, így fogalmad sincs, hányadán állsz valójában. Vannak edzők, akik taktikai téren, szakmailag briliánsak, világklasszisok, emberileg viszont ez már nem mondható el róluk. Guardiola is ebbe a kategóriába tartozik.

Dante később Twitteren magyarázta meg szavait, és azt írta, olyan következtetéseket vontak le a nyilatkozatából, amit ő nem mondott.

Valóban adtam egy interjút a német újságnak, de a szavaimat teljesen félreértették. Valójában úgy fogalmaztam, hogy Pep taktikailag nagyszerű, ám kevesebbet beszél a játékosaival, mint más korábbi edzőim. De ebben nincs semmi rendkívüli, mindenkinek megvan a saját módszere és egyénisége. Tisztelem Guardiolát, nagyon sokat segített nekem, rengeteget tanultam tőle, éppen ezért sosem fordulnék ellene, és sosem akarnám őt rossz színben feltüntetni.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?A FIFA-ra várnak a franciák Lang ügyében: “Mi mindent megtettünk”Kiderült, mekkora költőpénzt kap a FIFA elnökeRovatok: SportTelepülés: VilágCímkék: sport, labdarúgás, vezetőedző, Josep Guardiola, Manchester CityForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »