Édesapja autójával betonkerítésnek ütközött és életét vesztette egy kiskorú fiú Kárpátalján

A kárpátaljai Széleslonka (Técsői járás) faluban október 9-én este egy 17 éves fiú elvitte a szülei autóját. Vezetés közben a tinédzser elvesztette irányítását a járműve fölött és egy betonkerítésnek csapódott. A vezető a helyszínen életét vesztette – adta hírül a Novini Zakarpattya.

Vasárnap késő este a dombói (Dubove) rendőrségre bejelentés érkezett az orvosoktól arról, hogy Széleslonkán baleset történt. A karambol kijevi idő szerint körülbelül 23 órakor történt.

A helyszínre érkezett nyomozók megállapították, hogy a 17 éves helyi lakosú fiú elvitte a szülei autóját, de fordulás közben elvesztette irányítását a gépkocsi fölött, útszélre került, ahol egy betonkerítésnek ütközött.

A fiatal fiú a helyszínen vesztette életét.

Az ügyben eljárást indítottak, s tart a vizsgálat – jelentette a megyei rendőrség sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közlekedési baleset a Kárpátokban: folyóba zuhant az utasokkal teli autóSzörnyű baleset történt Kárpátalján, többen megsérültekHármas közlekedési baleset követelt halálos áldozatot UkrajnábanRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Técsői járás›Széleslonka (Широкї Луг)Címkék: halálos baleset, közúti baleset, baleset, kékfény, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »