Eddig több mint négyezren töltötték le a Visit Harghita mobilalkalmazást

Eddig több mint négyezren töltötték le a Visit Harghita mobilalkalmazást

Tavaly decemberi létrehozása óta mostanig több mint négyezren töltötték le a Visit Harghita mobilalkalmazást. A vidék látványosságai iránt érdeklődő felhasználók többsége hazai.

Források: Bisit Harghita Facebook-oldalaForrások: Bisit Harghita Facebook-oldala

A Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás tájékoztatása szerint az applikáció Ferenc pápa látogatásakor is nagyon népszerűnek bizonyult, ugyanis – amellett, hogy ezen keresztül elérhető volt például a különvonatok menetrendje, a még szabad parkolóhelyek, a zarándokkalauz és egyéb hasznos információk – lehetőséget biztosított élőben követni a pápai misét román és magyar nyelven egyaránt.

Az alkalmazást eddig letöltők 84 százaléka romániai, 12 százalékuk magyarországi, 2 százalékuk németországi, 1-1 százalékuk pedig ausztriai és nagy-britanniai. A hazai felhasználók közül 35 százalék Bukarestben él – derül még ki az adatokból.

Hírdetés

Az applikáció legnézettebb tartalma a csíksomlyói pápalátogatás, a Hargita Megyei Napok programja és a helyi akkreditált idegenvezetők jegyzéke volt.

A Visit Harghita alkalmazás három nyelven érhető el, és a megye turisztikai látványosságainak bemutatása mellett számos más hasznos információval szolgál a térség iránt érdeklődők számára.

A mobiltelefonos applikáció ingyen letölthető az App Store-ból és Google Play áruházból. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »