Ebben a kastélyban szállt meg Rogán Bulibáró Antal

Ebben a kastélyban szállt meg Rogán Bulibáró Antal

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy Rogán Antal és neje helikopterrel utaztak el egy lazgira, amiért az eseményen fellépő Kis Grófó igazi bulibárónak nevezte a minisztert.

Rogán letagadta, hogy a helikopterezés megtörtént volna, sőt perrel fenyegette meg azokat a sajtóorgánumokat, akik ilyesmit írnak róla, ám miután megmutatták neki a bizonyító erejű fényképeket, nem reagált többé.

Helyettük a helikoptert biztosító cég állt elő a magyarázattal: azt mondták, egy forintot sem kértek az egyébként óránként negyedmillióba kerülő helikopterbérlésért, ingyen ajánlották fel a családnak, hogy a párnak ne kelljen a kisgyerekkel éjszaka utaznia. Azért voltak ilyen jó fejek, mert Rogán Cecília cégével partneri kapcsolatot ápolnak. A Bors egyébként kiszámolta, hogy mindössze két percet spóroltak azzal, hogy autó helyett helikopterrel jöttek haza.

A teljes cikk, illetve a folytatás további elérhetőségekkel, fotókkal ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Rogán a 40. születésnapját még belvárosi polgármesterként Dubajban ünnepelte népes baráti körben, külön repülőgéppel kiutazva. Szeret repülni… Ideje lenne ingyen röptetni, mert nagyon sokba kerülnek a szeszélyei és a szomszédja. Az Irdatlan pénz Rogán szomszédjának című cikk elérhető ITT

A menyasszony egyébként Szabó Gyulának, a közelmúltban elhunyt Nemzet Színészének a lánya, aki celebként tengeti a mindennapjait, a férj nyírségi vállalkozó.

Békéscsaba, 2016. október 4.

F. I. – T. Z.

 Emlékeztető: „Az uniós pénzekkel pocsékul bánt a hatalom, annak jelentős része a korrupció áldozatául esett. 2020-ig fog még jönni uniós felzárkóztatási pénz, utána vége! Pont akkor szűnik meg, amikor az olimpiai beruházásokat fel kellene pörgetni. Isten remélhetőleg irgalmas lesz hozzánk, és nem mi nyerjük el a „lehetőséget”. (Részlet a nagyot romlott Magyarország versenyképessége című cikkből)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »