Dzsudzsákra pályázik a Lazio

Máris itt a kézzel fogható eredménye Dzsudzsák Balázs remek teljesítményének a labdarúgó Európa-bajnokságon. A magyar középpályás végre egy igazi elitbajnokságba igazolhat, ha elfogadja a Lazio ajánlatát.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Eb meglepetéscsapataként a magyar válogatott értéke igencsak megemelkedett az elmúlt napokban. Muszbek Mihály nemrég a Magyar Nemzet hasábjain elmondta, a sikerrel megvívott csoportmeccsek után legalább kétmilliárd forinttal nőtt a csapat értéke, ráadásul végre ismét topbajnokságokból érdeklődnek a játékosaink után.

Mint azt korábban megírtuk, Nagy Ádámot már a Premier League bajnoka, a Leicester City is vinné, míg a portugálok ellen duplázó Dzsudzsák Balázsért újra sorba áll a Serie A egyik élcsapata, a Lazio. Több olasz lap után ezúttal a római kékek ügyeiben jól értesült lazionews.eu írta meg, hogy a török Bursasportól vélhetően távozó, ám az Eb-n eddig remeklő Dzsudzsák – akinek a neve már korábban is felmerült a Lazionál – Rómába teszi át a székhelyét.

A lap abból sem csinált titkot, hogy a török klub korábban hajlandó lett volna 3-4 millió euróért lemondani a 29 éves középpályás-szélső játékjogáért, ám a kontinensviadal igencsak felverte az árát, és a jelenlegi 12 millió eurós vételár még éppen elfogadható lenne az olasz élgárdának. Persze, ha Dzsudzsák vezetésével továbbmenne a magyar válogatott a belgák ellen is, akkor még tovább emelkedhet ez az összeg. A római portál szerint az már sok lenne a Lazio pénztárcájának.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »