Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Vahdában folytatja

Az egyesült arab emírségekbeli al-Vahda labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Dzsudzsák Balázs, a nyári franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatott csapatkapitánya.

Az al-Vahda a hivatalos honlapján vasárnap számolt be arról, hogy hárommillió eurót (934 millió forint) fizet a középpályásért a török Bursaspornak.

Az arab klub azt írta, Dzsudzsák leigazolása akkor válik véglegessé, ha a futballista átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírja a szerződését.

Az al-Vahda legutóbb harmadik lett hazája bajnokságában, így bejutott az ázsiai Bajnokok Ligájába. A csapat edzője a mexikói Javier Aguirre.

A 29 éves Dzsudzsák tavaly augusztusban szerződött az orosz Dinamo Moszkvától a Bursasporhoz, ahol 23 bajnoki mérkőzésen háromszor volt eredményes.

A játékos a magyar szövetség (MLSZ) honlapján elmondta: a kluboknak valóban sikerült megegyezniük a vételárról és neki is tetszik az al-Vahda ajánlata, de még nem végleges a klubváltása.

“Csak hétfőn utazok el Abu-Dzabiba, ahol találkozom a klub vezetőivel és egy orvosi vizsgálaton is átesek. Ha minden rendben megy, akkor kedden írom alá a szerződésemet az új klubomhoz” – nyilatkozta Dzsudzsák.

Rovatok: SportTelepülés: BrazíliaCímkék: sport, labdarúgás, magyar focista, Dzsudzsák Balázs, al-VahdaForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »