Dzsudzsák: akkor járna a legjobban a magyar labdarúgás, ha már nem lenne szükség az én generációmra

Dzsudzsák: akkor járna a legjobban a magyar labdarúgás, ha már nem lenne szükség az én generációmra

 Dzsudzsák Balázs az NSO-nak adott interjút, néhány részlet:

  • „(…) a 2016-os Eb volt a mérce, ahhoz képest visszaesett a válogatott, de úgy tűnik, az olasz szövetségi kapitánnyal kilábaltunk a hullámvölgyből”

  • „Ha akadtak is gyengébb meccseim, az akaratomat és a hozzáállásomat sosem érhette kritika”

  • Hírdetés

    “Évekkel ezelőtt is elmondtam, hogy ha akad olyan labdarúgó, aki leszaggatja rólam a mezt, és többet tesz a válogatott játékához, sértődöttség nélkül ülök a kispadra, és segítem, amiben tudom. Nagyképűség nélkül mondom, hogy akkor járna a legjobban a magyar labdarúgás, ha már nem lenne szükség az én generációmra, mert az azt jelentené, hogy megérkezett a jobb, fiatalabb, gyorsabb korosztály. Ám amíg ez sajnos nem történik meg, addig miért ne akarnám tudásom legjavát nyújtva segíteni a válogatottat?!”

  • Arról, hogy miért nem tért vissza Európába, amikor a holland élvonalbeli Fortuna Sittard szerződtette volna: „(…) kétséges volt, a klub megállja-e a helyét az élvonalban, nem éreztem biztosnak, hogy jól járok-e az esetleg a kiesés elől menekülő együttessel, amely a meccsek nagy részében csak védekezik. Emiatt másfelé is keresgéltünk. Az Emírségekben szintén tudták, mit várhatnak tőlem, és nem titok, a szerződésben is mást kínáltak. Nem láttam biztosítékot arra, hogy ismét sikeres lesz a hollandiai kaland, így az al-Ittihad Kalba mellett döntöttem.”

  • nem a fizetésen múlt, hogy nem igazolt haza a Vidibe, egyéb részletekben nem tudtak megegyezni


  • Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »