Dúró: vissza kell engedni az érettségire készülő diákokat a tanterni oktatásba

Dúró: vissza kell engedni az érettségire készülő diákokat a tanterni oktatásba

A Mi Hazánk mint lezárásellenes párt nemcsak a vendéglátóegységek és az edzőtermek újranyitását követeli, hanem újabb kezdeményezéssel élünk: február elsejétől engedjék vissza az érettségire készülő évfolyamot a tantermi oktatásba! Az életük legnehezebb vizsgájára készülő diákok felkészülése sokkal hatékonyabb az iskolai keretek között, nem beszélve arról az érzelmi többletről, amit a találkozások ezeknek a fiataloknak jelentenek. Egyetlen évfolyam visszaengedése nem járna óriási kockázattal, ám nekik, pedagógusaiknak és családjaiknak nagy segítséget jelentene.

A Mi Hazánk szerint érthetetlen, hogy miközben a plázákban emberek ezrei zsúfolódhatnak össze egyszerre, addig semmilyen vendéglátóhelyre nem mehet soha senki, még akkor sem, ha adott esetben maszkot visel, távolságot tart, rendelkezésre állnak a fertőtlenítéshez szükséges eszközök, és a szellőztetés is biztosított. Ez nyilvánvalóan abszurd – írja közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

Hírdetés

Polgári engedetlenségi mozgalmat hirdet a Mi Hazánk a lezárások ellen – bíróság elé állt Novák

"20-30 éves családi vállalkozások mennek tönkre" – Dúró Dóra a vendéglátóhelyek újranyitásának szükségességéről az ATV-ben

A vendéglátóhelyek és edzőtermek újranyitását követeli a Mi Hazánk


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »