Dübörög az offshore-botrány

A zsidó spekuláns akarja besározni az orosz elnököt

A WikiLeaks portál szerint az offshore-botrányról kiszivárogtatott panamai dokumentumok Vlagyimir Putyin orosz elnököt támadó állításai egy olyan tényfeltáró médiaszervezettől erednek, amelyeket az amerikai állami USAID segélyszervezet és Soros György nagybefektető finanszírozott.

Az állítás a szintén bizalmas információk kiszivárogtatásairól ismert portál Twitter-oldalán jelent meg, forrásmegjelölés nélkül. A bejegyzés szerint az OCCRP áll a Putyin elleni támadások mögött, és ez a szervezet Oroszországot és az egykori Szovjetuniót is „célba veszi”.Az OCCRP az Organized Crime and Corruption Reporting Project nevű, főleg kelet-európai tényfeltáró újságírók által létrehozott szervezet nevének rövidítése.A WikiLeaks Twitter-bejegyzése szerint az „amerikai” OCCRP hasznos munkára is képes, de teljesen aláássa feddhetetlenségét, hogy az amerikai kormány „közvetlenül finanszírozza” a panamai kiszivárogtatásokban Putyin ellen megfogalmazott támadásokat.

Forrás: hun.hir.info.hu

sokkaljobb-kommentár: Panama amerikai érdekszféra! Soros (Schwartz) Györgyöt az oroszok kitiltották, a csecsen hadúr még olyat is mondott, hogy szeretettel várják. Oroszországot csaknem a gödörbe lökte a mocskos banki shortolásaival a jelcini időkben. Nagy magyarként még az OTP-t is betámadta, amiért eljárás is indult ellene, és pénzbírság is kiszabásra került. Hogy kifizette-e a szupergazdag matuzsálem, nem tudjuk. Annyi a pénze, hogy elég sokat fordíthat Európa tönkretételére. Nálunk Magyarországon is nagyon aktív az alapítványa, a Nyitott társadalom, de egyetemi érdekeltsége is van Budapesten.

Kína megingásában is szerepe van állítólag Sorosnak. Azok pedig, ha ez bebizonyosodik, nem biztos, hogy tiszteletköröket fognak futni, mielőtt nagyobbat lépnek.

Békéscsaba, 2016. április 7.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Ha az amerikai nép valaha is megengedi a bankoknak, hogy azok ellenőrizzék a pénz kibocsátását, a bankok és a korporációk tovább növekednek és megfosztják a lakosságot minden vagyonától egészen addig, míg gyermekeik arra ébrednek egy szép napon, hogy otthontalanná váltak azon a földrészen, amelyet apáik megszereztek.” (Thomas Jefferson, 1801–1809 között az Egyesült Államok elnöke) 1913-ban megengedte, azóta magánkézben, szövetségi bank néven működik a bankjuk. 1914-ben már ki is tört az első világháború, majd a második és azóta folyamatosak Amerika helyi háborúi. Az elkövetők már nem a spájzban, hanem a konyhában (Ukrajnában) vannak. 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »