Dübörög a szabadságharc: Manfred Weber várható útvonalán gyorsan leszedik a Juncker-plakátokat

Kedden érkezik Magyarországra Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje. A politikus “egyeztetésre” érkezik, miután a párt 12 tagpártja 9 országból kezdeményezte a Fidesz kizárását.

Weber ezt követően fogalmazta meg elvárásait, amelyek teljesülését a Fidesz maradásának feltételéül szabta. Mivel Weber német, így a magyar gazdaságot mozgató német autógyárak miatt illik odafigyelni a szavaira, ezért Orbánék egy időre legalább – felfüggesztették a verbális huszárkodást Brüsszellel szemben.

Weber feltételei között volt, hogy a kormány függessze fel az EU- és Soros-ellenes kampányát – erre Orbánék ígéretet is tettek – írja a 444.hu.

Hírdetés

Mivel Orbánék rendesen teleplakátolták – természetesen az adófizetők pénzén, miből másból – az országot Juncker és Soros arcával, így bőven jutott belőle a Ferihegyi útra is. A 444 olvasója által küldött fotón viszont jól látható, hogy – legalábbis azon az úton – egyelőre felfüggesztettük a szabadságharcot, így aki arra jár, most nem tudhatja meg, mire készül Brüsszel.

(Fotó: 444.hu.)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »