Dübörög a menekültipar: milliók tömik meg dédelgetés közben a zsebüket

Dübörög a menekültipar: milliók tömik meg dédelgetés közben a zsebüket

Hogyan profitálnak politikusok, újságírók és civil szervezetek a menekülthullámból? – erre a kérdésre adja meg a választ Udo Ulfkotte német újságíró a közelmúltban megjelent könyvében. A menekültipar aprólékos és precíz leírását kapja az olvasó, aki nem győzi kapkodni a fejét a megdöbbentő részleteken. Földi László titkosszolgálati szakértőt is meglepte néhány benne szereplő adat.

– A könyv alapmű, mert dokumentumértékű. Bemutatja azt a fajta őrületet, amit migrációnak hívunk. Ez már régóta nem népvándorlás, hanem invázió, ugyanis nincs benne semmiféle törvényesség, logika, szabályszerűség, csak az, hogy inváziószerűen elfoglalják Európa minden egyes részét. A kötet arról szól, hogy mindez mibe kerül. Nem anyagilag, hanem az ott élők számára, hogy egy pedáns német világnak mit jelent a szemétdomb közepévé válni – fogalmazott Földi László a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Háromszor annyi jut egy idegen migránsra, mint egy német nyugdíjasra

A szerző szerint a migrációra évente körülbelül 140 milliárd eurót áldoz Németország. Ekkora összegbe kerül a különböző szervezetek, ellátó intézmények és szolgáltatók tevékenysége, a szállásadóktól a takarítókig, vagyis ennyiből működik a menekültipar. Manapság 2,5-3 millió ember él ebből, és az egészet az állam, vagyis az adófizetők állják – mutatott rá. Csak összehasonlításképpen: a kötetben szereplő adatok szerint Hamburgban egy menekült havi ellátása 2170 euróba kerül, az átlagnyugdíj 760 euró. A nyugdíjasnak ebből a pénzből ki kell fizetnie a gyógyszereit is, amit a menekültek ingyen kapnak meg.

Csak a pillanatnyi anyagi érdekeiket nézik

Földi László szerint azon felül, hogy adott esetben egy egészen másként gondolkodó népcsoport "szétveri" a kultúránkat, még nagyon kemény háborús helyzet is kialakulhat. – Ne higgyük, hogy az ideküldött muszlim katonák csak azért jöttek, mert kirándulni akartak – emelte ki.

Fegyelmezettségük miatt könnyebb a német agyakat mosni

A szakértő szerint Németország azért nagyon jó célpont a "nagy háttérjátékosok" számára, mert a német egy rendkívül fegyelmezett nép. A történelem során a vezetőiket szinte vakon követték, és ma is ez látszik.

– Berzenkednek, és sok mindenkinek vannak olyan német barátai, ismerősei, akik már vagy kiköltöztek Németországból, vagy ki akarnak, akár Magyarország irányába is tömegek indulnak el, mert élhetetlenné váltak az életkörülmények, de még mindig nem lázadnak fel. Holott még lenne esély visszafordítani egy lassan visszafordíthatatlanná váló folyamatot – mutatott rá.

Össztámadás Európa ellen

Földi László úgy vélte: globális össztámadás indult Európa ellen. Ez egyfelől megjelenik a migrációban, másfelől a nemzetállamokon belül különböző akciók formájában – ezek egy tőről fakadnak. Utóbbi esetben a cél az olyan kormányok támadása, amelyek szembemennek a migrációs politikával. Erre azért van szükség, mert bizonyos érdekcsoportok a kontinenst egyként kezelik, és hosszú távon nem gondolkodnak nemzetállamokban – húzta alá.

(Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »