Drucker már döntött Gašpar sorsáról

Drucker már döntött Gašpar sorsáról

Tomáš Drucker (Smer-SD-jelölt) belügyminiszter már döntött Tibor Gašpar országos rendőrfőkapitány jövőjét illetően. A döntést egy sajtótájékoztatón fogja bejelenteni, amikor ezt az egészségi állapota lehetővé teszi. Erről Andrea Dobiášová, a belügyi tárca szóvivője tájékoztatta a TASR hírügynökséget pénteken.

Még azelőtt, hogy a miniszter tájékoztatná a döntéséről a nyilvánosságot, találkozni akar Peter Pellegrini (Smer-SD) kormányfővel. Drucker egészségi állapotával kapcsolatban a szóvivő elmondta: további diagnosztikai vizsgálatokra van szükség, melyek alapján a miniszter kezelőorvosa dönt a kezelés további menetéről.

Hírdetés

Tomáš Drucker (Smer SD-jelölt) kedden tájékoztatott arról, hogy várhatóan csütörtökön (4. 12.) vagy pénteken (4. 13.) jelenti be, hogy visszahívja-e hivatalából Tibor Gašpar országos rendőrfőkapitányt. Kedden nem szólította fel őt lemondásra. Az országos rendőrfőkapitány korábban nem zárta ki, hogy önként távozik posztjáról, mivel a támadások már a rendőröket és a munkájukat is érintik.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »