Drograzzia volt a Hős utcában – 29 erőforrást állítottak elő

Drograzzia volt a Hős utcában – 29 erőforrást állítottak elő

Drograzzia volt a Hős utcában – 29 erőforrást állítottak elő

Kábítószerrel, illetve új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmények gyanúja miatt 29 embert állítottak elő kedden, Budapesten, egy rendőrségi akció keretében – közölte kedden, éjjel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Hírdetés

A BRFK rendőrei – a Készenléti Rendőrséggel együttműködve – 2018. október 16-án komplex rendészeti és bűnügyi akció keretében intézkedtek Budapest X. kerületében, a Hős utcában. Az akció célja a kábítószerrel, illetve az új pszichoaktív anyaggal kereskedő személyek elfogása, valamint a terjesztői hálózat felszámolása volt.

A nyomozók az összehangolt akció eredményeként összesen 29 személyt állítottak elő, akik közül 14 személyt kábítószer-kereskedelem, illetve új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt, 6 főt pedig kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki.
A nyomozók a kábítószer-kereskedelemmel, illetve az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével meggyanúsított 14 személyt őrizetbe vették.

A rendőrök a helyszínen több lakásban is kutatást tartottak, amely során 10,71 gramm kábítószergyanús fehér port, 17,23 gramm növényi törmeléket, illetve több mint másfél millió forintot foglaltak le.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »