Drogozott a győri lövöldöző

Drogozott a győri lövöldöző

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 25 éves férfit, aki tegnap Győr-Nádorváros egyik utcájában gáz- és riasztó pisztollyal több lövést adott le. Kiderült, drogozott, mielőtt lopott pisztollyal lövöldözni kezdett volna.

Tegnap este számoltunk be róla, hogy lövöldözés volt szombaton délután Győrben: egy férfi autókat tört fel, az egyikben egy riasztópisztolyt talált, azzal fenyegetett. Az Új Szónak nyilatkozó anyuka két gyerekével futott el előle.

Hírdetés

Az ügyben a rendőrség közleményt adott ki: ebből kiderült, hogy amikor a járőrök észlelték a Körkemence út irányába gyalogló férfit, a lövöldöző miután meglátta a rendőrautót, egy a fegyvert a fűbe dobta.

Az egyenruhások igazoltatták, földre vitték, a ruházatában a pisztoly tokját megtalálták, majd előállították. A rendőrség megerősítette, hogy a garázda fiatal a gáz- és riasztó pisztolyt egy, a közelben parkoló személygépkocsiból lopta el. A rendőrségen a férfival szemben elvégzett drogteszt pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók K. Richárdot – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, lopás-, valamint kábítószer birtoklása vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »