Droba megtörte a csendet a Zsuzsová-ügyben

Droba megtörte a csendet a Zsuzsová-ügyben

Juraj Droba, Pozsony megyefőnöke azt állítja, hogy amennyiben több információra lesz szükség a kettősgyilkosság megrendelőjével, Alena Zsuzsovával folytatott kommunikációjáról, akkor a rendőrségen fog vallomást tenni.

A kettejük közötti kommunikációt már korábban beismerte, de a körülményeket nem magyarázta meg. Droba csupán egy általános állásfoglalást nyújtott, amiben kijelentette, hogy a közösségi oldalakon ismeretlen emberek tucatjával vált üzeneteket.

– mondta Droba, majd hozzátette, hogy abban az időben nem sejtette, hogy ki rejtőzködik a közösségi oldalon használt becenév mögött. Mindezt csak a médiából tudta meg.

Hírdetés

Droba azt nem említette, hogy Zsuzsová küldött-e neki erotikus képeket vagy sem. A megyefőnök azt állítja, hogy abban az időben egyedülálló férfi volt és több nővel is írogatott. A beszélgetéseket azonban már kitörölte a telefonjából.

Dorba elmondása szerint sosem találkozott személyesen Zsuzsovával, a kommunikációjukra pedig úgy tekint, mint egy sikertelen próbálkozásra a diszkreditációja érdekében.

Droba mindent hajlandó elmondani a nyomozóknak, ám a bűnüldöző szervek eddig még nem vették fel vele a kapcsolatot.

Sme.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »