Dragnea: Johannis még semmi jót nem tett ennek az országnak

Klaus Johannis államfő soha semmi jót nem tett az országnak, csak széthúzást keltett, hazudott és tüntetésre bujtatta fel az embereket – mondta Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke a párt Gorj megyei szervezetének tisztújító ülésén.

Dragnea azt mondta, sokáig Traian Băsescut tartotta a legrosszabb államfőnek, de Johannis “mind a mai napig semmi jót nem tett az országnak elnöki mandátuma alatt, csak tiltakozásra bujtatta fel az embereket, széthúzást keltett, hazudott, rossz hírét keltette az országnak, félretájékoztatta az európai intézményeket, és ezt a föld alatti államnak nevezett okkult rendszert támogatta, védte és védi most is”.

Hírdetés

Liviu Dragnea szerint Johannis mindent feláldozna egy újabb mandátum megszerzése érdekében, hogy megszabaduljon a felelősségrevonástól “azért a sok rosszért, amit tett”.

“Úgy gondolják, megengedhetjük Johannisnak, hogy még egy mandátumot szerezzen öt-hat évre, egy ilyen ember, aki utálja a saját hazáját?” – tette fel a kérdést a PSD elnöke, aki szerint egyedül a Szociáldemokrata Párt képes megvédeni Románia érdekeit. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »