Drága mulatság lenne a magyar bajnokságban játszatni a nemzeti válogatottat

Drága mulatság lenne a magyar bajnokságban játszatni a nemzeti válogatottat

A cím természetesen a teljes csapatra vonatkozik. A hírek szerint a 21 éves Nagy Ádám, a Ferencváros válogatott középpályása a legnépszerűbb. A Liverpool és a Chelsea is megfigyeli. A Benfica és Olympique Marseille érdeklődött iránta. Mi több az angol bajnok; a Leicester City már tárgyal is az FTC vezetésével.

Kleinheisler László a saját klubjában kapott új esélyt. Brémában a munkabírása miatt Pitbullnak és Gépnek becézik, de eddig mégsem kapott túl sok játéklehetőséget a Bundesligában. Kleinheisler édesapja szerint a régi klubelnök nem kedvelte a Videoton egykori játékosát, de az új elnök felhívta Kleinheislert és elmondta, hogy már alapemberként számít rá.

Dzsudzsák Balázs alighanem elhagyja a török Bursasportot, hogy hova megy azt nem tudni. A Lazionews.eu szerint a római Lazio igazolhatja le a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát. Az üzletnek egyetlen kényes pontja van: Dzsudzsák egyre nagyobb ára. A török klub állítólag 3-4 millió euróért árulta a játékost, de az Európa-bajnokság miatt az értéke 12 millió euróra növekedett. Ha azonban a belgákat megveri a magyar csapat akkor az ár még borsosabb lehet, amit az olasz klub nem biztos, hogy ki fog fizetni.

A lengyel Lech Poznan védőjét, Kádár Tamást az angol elsőosztályba idén bekerült Burnley akarta megvásárolni már a kontinensviadal előtt. Lovrencsics Gergő szintén elkerülhet Poznańból. A Ferencváros taktikus módon még a torna előtt kötött szerződést a játékossal. Ha Lovrencsics esetleg mégis külföldre kerül akkor az átigazolás hasznából a FTC részesül majd.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »