Dr. Nagy István polgármester: 'A hangunk nem ért el Budapestig'

Mosonmagyaróvár polgárai 1992 – ben felismerték, amit Győr város polgárai 2020 –ban, megválasztották a város polgármesterének nagy többséggel a FIDESZ jelöltjét.

Néhány FIDESZ-KDNP képviselő, köztük Kövér László házelnök a napjainkig nem ismerte fel, azt amit a Szigetközben élők felismertek, és 2020-ban Győr város polgárai is. A reális zöldek szerint a szakmai igazságok győzelme csak idő kérdése, sajnos sok pénzbe kerül. Aki az igazságot ismeri, annak kötelessége állást foglalni mellette, sőt lelkesednie is érte és híveket toborozni számára.

A politikának és tudomány művelőinek nincs és nem is lehet külön erkölcse. Politikától mentesen semmilyen ügy nem kezelhető.

A reális zöldek szerint az igazság mindennél, még a szabadságnál is előbbre való! Az igazságot elárulók a hazát teszik tönkre!

Szigetközben élők már a bősi vízlépcső megépítése előtti évtizedekben megismerték a Duna folyamatosan csökkenő szintű kisvizeinek hatását a térség viszonyaira. Az emberek látták szárazon a rajkai zsilipet, amikor a teljes vízhozamú Dunából sem került elegendő víz a Mosoni –Dunába. A Mosoni –Duna haldoklott.

Hírdetés

Szigetköz ökológiai helyzete az elmúlt évtizedekben, annak függvényében romlott, ahogyan amilyen mértékig a osztrákok a Duna osztrák szakaszát belépcsőzték. Az osztrák vízlépcsők megépülésével egyre kevesebb görgetett hordalékot érkezett Szigetközbe, és egyre többet vitt el onnan a Duna, a győri panelházak építéséhez.

Juhos László, SZIGETKÖZ TISZTELETBELI POLGÁRA

https://www.youtube.com/watch?v=HFYGbEdy904&feature=em-comments


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »