Dr. Eva Maria Barki: Erkölcsi kötelezettség NEM-el szavazni

Dr. Eva Maria Barki: Erkölcsi kötelezettség NEM-el szavazni

Kedves magyar barátaim !

Sorsdöntő időket élünk. Majdnem naponta fokozódik a globális és geopolitikai feszültség. Háború van az európai nemzetek és népek ellen. Meg akarják semmisíteni a nemzetállamokat egy globalizált, marginalizált és homogenizált társadalom létrehozása céljából. Az Európai Bizottság alelnöke Frans Timmermans azt mondta, hogy a jövő egy egységes populáció, egységes szuperkultúrával és a migráció ennek a célnak szolgál.
Magyarország Európában az egyetlen ország, amely ezeknek a törekvéseknek ellenáll. Emiatt támadják Magyarországot.
Ismét gyarapodnak a magyarellenes nyilatkozatok a politikában és a negatív cikkek a médiában.
Egy ilyen írás a volt magyar szocialista gazdasági miniszter dr. Csillag cikke, amely az osztrák “Die Presse-ben” jelent meg. Egy összefoglalást és az én kommentáromat találják a csatolmányban. A Die Presse visszautasította a kommentáromat, mert a magyar Nagykövet Úr már hozzászólt. Két kommentár a magyarok mellett túl sok volt a Die Pressének.
Kedves magyar barátaim, holnap adódik a ritka lehetőség, hogy kimutassák a véleményüket, hogy megmutassák, Brüsszel a népek akarata ellen ne hozzon határozatokat, hogy mutassák, a szabadságot és a nemzeti jogokat nem hagyják megsérteni. Élni kell ezzel a fontos lehetőséggel, részt kell venni a népszavazáson és Brüsszelnek egy nagy NEM-el kell válaszolni az eddigi politikájára. Az európai emberek többsége is várja ezt a magyar impulzust.
Elképesztő milyen agresszíven és hazugságokkal – sajnos Magyarországon is – állnak ellen a referendumnak hamis Európa baráti jelszavakkal.
Kedves barátaim, a NEM egyáltalán nem Európa ellen szól, hanem éppen ellenkezőleg: a NEM szavazással az európai értékeket, a szuverenitásunkat, szabadságunkat és kultúránkat támogatjuk, tehát a megmaradásunkat.
Akik a referendum ellen tüntetnek, nem Európáért, hanem egy globalizált világért tüntetnek.
A Nyugat-európai migrációpolitika nemcsak megsérti az európai értékeket, hanem megszegik a jogot, súlyos jogsértéseket követnek el. Ha ezt egyszer megengedjük, tovább fogják csökkenteni az alapvető szabadságjogunkat.
Ezért erkölcsi kötelezettség NEM-el szavazni. Mert ha jogot sértenek, az ellenállás kötelező! Nem szabad kihagyni ezt a történelmi lehetőséget. Nemcsak Magyarország sorsáról, hanem Európa jövőjéről is szó van.

Bizakodó üdvözlettel

Eva Maria Barki

magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »