"Dózsás gecik"-póló után Újpesten edzett a Fradi nőveréssel vádolt kapusa

"Dózsás gecik"-póló után Újpesten edzett a Fradi nőveréssel vádolt kapusa

Újra kellemetlen helyzetbe került Jova Levente, a Fraditól elküldött kapus.

Mint írtuk, a játékos a Raktár Bár nevű szórakozóhelyek keveredett balhéba, ahol a történet első verziója szerint visszaütött egy lánynak, amiért megverték őt a biztonsági őrök. Jova ügyvédje ezt követően azt állította, a megütött lány megfenyegette a játékost, hogy ha nem fizet neki fájdalomdíjat, kitálal a sajtónak. Jova inkább jelentette klubjának az incidenst, a vezetőség viszont felfüggesztette őt az edzések látogatása alól.

Az egyik lány később nyilatkozott a bulvársajtónak, és elmondta: Jova egyik barátője alá nyúlt, majd lekurvázta őket, amikor pedig egyikük visszaszólt neki, mellberúgta. Utána hasonlóképp megrugdalta a lánytársaság többi tagját is, egyiküknek állítólag eltört a keze.

Jova Facebook-oldalán azt írta, a bulvársajtó kiszínezte a történetet, a Fradi pedig jelezte: a játékossal szemben fegyelmi vizsgálatot indítottak, az edzések látogatása alól pedig felfüggesztették.

A kapusról közben kiderült, hogy az ősi rivális Újpestnél edzett. A Nemzeti Sport úgy tudja, egy régi ismerőséhez fordult, aki a lila-fehéreknél dolgozik edzőként, aki lehetőséget biztosított neki, ám mikor a klub belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet értesült a hírről, “még a kerületből is kitiltotta” Jovát, a trénert pedig felelősségre vonta.

Bár Jova állítólag zöld-fehér melegítőben, egyénileg edzett az ősi riválisnál, a dolgot sem a Fradi, sem az Újpest szurkolói nem vették jó néven. Mindez nem is meglepő annak fényében, hogy a kapus egy korábbi derbi után “Dózsás Gecik” feliratú pólóban ünnepelte a Fradi győzelmét.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »