Dór élettisztító szertartás

A nemkívánatos érzelmektől való megtisztulás szertartása ez. Élettörténetünk során mindnyájan összegyűjtünk olyan energiákat és kialakítunk magunkban olyan akaratlan beidegződéseket, melyek nem segítik elő a lélek kibontakozását és a gondolatok tisztaságát, hanem kifejezetten megakadályozzák a lelki szabadság megélését és pozitív gondolataink áradását. Ezzel a szertartással a felesleges szenvedéseket okozó energiáktól lehet megszabadulni.

Mint azt már a kedves Olvasóim megszokhatták, időről-időre bemutatok egy-egy újabb spirituális módszert, melynek segítségével megreformálhatjuk az életünket. Ez egy egyéni szertartás, amelyet Istentiszteleteink alkalmával szoktunk végezni mindenkin egyénre szabottan. Tehát ez a rítus a napvalláshoz tartozik. Különlegességét attól nyeri, hogy egy ősi próféta dolgozta ki ezt a módszert.

 

Ez a próféta 600 évig élt és életének utolsó száz évében jött rá arra, hogyan tud titokzatos erőket meghívni ahhoz, hogy az emberek életét jobbá tehesse. Felismerte, hogy az embereknek folyamatosan tisztulniuk kell, mivel értelmük sokszor hibás következtetéseket von le és helytelen mintákat követ. A felhalmozódó negatív energiák pedig idővel olyannyira felhalmozódhatnak, hogy teljesen beboríthatják és összezavarhatják az ember szívét és elméjét. Így akaratlanul is saját negatív sugallataink hatása alá kerülhetünk mind szívügyeink, mind az elménkben zajló gondolkodás miatt.

 

 

Mivel a legtöbben nem feltételezzük magunkról, hogy tisztításra szorulunk, ezért nem is foglalkozunk magunkkal annyira, amennyire kéne. Csak akkor kapunk észbe, amikor már depressziósok, frusztráltak és gondterheltek vagyunk, illetve elménk és szívünk nyomasztó gondjai már nem leplezhető tovább.

Ha megbarátkozunk azzal a gondolattal, hogy időről időre nekünk is szükségünk van tisztító szertartásokra és ez egyáltalán nem méltóságon aluli, akkor az Istentiszteletek kifejezetten alkalmasak lehetnek a szellemi, lelki és energetikai felfrissülésre, megtisztulásra és feltöltődésre.

 

A dór élettisztító rítus úgy működik, hogy úgynevezett „élettisztító szellemeket” hív segítségül a beavató, aki természetesen lelkületét tekintve éppen olyan dór, mint az módszert kidolgozó próféta. (Jézus Krisztus lelke is dór lélek volt.) Így ezek a csodálatos lények szuperenergiáikkal szelíden elkezdik megszabadítani az embert a nemkívánatos érzelmek energiáitól. A lélek lépésről lépésre lerakja terheit és a többi szertartás hatásaival együtt megszabadulhat szenvedései gyökereitől.

 

Hírdetés

A dór élettisztító szertartás magától értetődően dór lélek vezeti.

Istentiszteleteink alkalmával tapasztalhatod meg.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Dór élettisztító szertartás appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »