Döbbenet! Saját szurkolóik támadták meg a Sporting játékosait

Döbbenet! Saját szurkolóik támadták meg a Sporting játékosait

A portugál élvonalbeli Sporting CP-nél eléggé forrongnak az indulatok. A szurkolók, a játékosok, az edző és a tulajdonos sem találja a közös hangot már hetek óta. Az eddig sima futballbalhénak tűnő helyzet azonban gyökeresen megváltozott, mikor a hírek szerint 50 szurkoló rárontott a játékosokra az öltözőben. A hírről portugál sajtóinformációkra hivatkozva a nemzetisport.hu számolt be.

Idén áprilisban Bruno de Carvalho, a lisszaboni klub elnöke azonnali hatállyal felfüggesztette 19 játékosát, mivel azok szerint elkényeztetett ficsúrok módjára viselkedtek.

A játékosok nagy része erre úgy reagált, hogy közölték, nyáron távoznának a klubtól. Erre még a vezetőedző is elgondolkodott – van értelme egyáltalán folytatni a munkát ilyen körülmények között?

A Sporting CP legkeményebb szurkolói csoportja a tulajdonossal értett egyet, azóta pedig folyamatosan keresték az alkalmat, hogy beleköthessenek a játékosokba. Nemrég meg is támadták a válogatott Rui Patríciót, de a kapus sérülések nélkül megúszta az incidenst.

A portugál sajtóhírek szerint azonban most már tényleg eldurvult a helyzet. Több média egybehangzó beszámolója szerint 50 kapucnis, arcát eltakaró “drukker” betört a klub edzőközpontjába, majd jól helybenhagyta az ott lévő játékosokat.

Hírdetés

A focisták közül Bas Dost, Marcos Acuna, Rui Patício. William Carvalho és Rodrigo Battaglia szenvedett sérülést. Ezen kívül a támadók nem kímélték a gyúrókat, edzőket sem, az öltözőt pedig romba döntötték.

A portugál sajtóhírek szerint a Sporting szinte összes játékosa azon gondolkodik, hogy felmondja a klubbal kötött szerződését.

A Sporting egyébként a portugál bajnokság harmadik helyén végzett.

nemzetisport.hu

Nyitókép: twitter.com


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »