Diákokat verhettek meg a biztonságiak – Reggeli járat

Diákokat verhettek meg a biztonságiak – Reggeli járat

Adás:
2016. május 10., kedd 5.50

Még mindig nem tudni pontosan, hogy mi történt az ELTE hallgatói napokon. Az egyetem azt mondja, a verekedéssel kapcsolatban őket hivatalosan még nem kereste meg senki. Mihez van joga egy biztonsági őrnek? Vendégeink: Kiss Edina elnök, ELTE HÖK és ifj. Balsai István ügyvéd.

Nincs tisztelet? – Nem áll fel a parlamenti ülések kezdetekor és Kövér László házelnök visszahívását kezdeményezi Szabó Tímea Vendégünk: Szabó Tímea, a PM társelnöke.

Megújult, színes lett a Magyar Nemzet! Vajon a külcsín változása együtt jár-e a lap tartalmának, szerkesztésének átalakulásával? Vendégünk: György Zsombor lapszerkesztő.

Május 11-én első alkalommal rendezi meg a Tájfutó Világszövetség a Tájfutás világnapját. A szervezők Guinness-rekord felállítását is remélik. Vendégeink: Rudi Péter, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség elnökségi tagja és Bakó Ádám országos bajnok tájfutó

Rippl-Rónai Nekem Fest – A boldog békeidőkbe is visszautazunk a keddi Reggeli járattal, méghozzá a májusi, kaposvári Rippl-Rónai-fesztiválra. Vendégeink: Jágerné Katona Zsuzsanna kulturális referens és Horváth János Milán festőművész.

Családban marad – Már a gyereknapra készülnek a népszerű zenészek, akikkel koncertekről, munkáról és persze a családról is beszélgetünk.Vendégeink: Szandi és Bogdán Csaba.

A legkorábban mi kezdünk. Teszári Nóra várja önöket kedden 5 óra 50 perctől.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »