Deutsch Tamás: "üzemszerűen" szervezkednek a magyar baloldali EP-képviselők Magyarország ellen Brüsszelben

Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerint a magyarországi baloldal EP-képviselői “láthatóan, bizonyíthatóan üzemszerűen szervezik a Magyarország elleni akciókat Brüsszelben”, és “nem ma kezdték az ipart”.

Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus “új őszödi beszédnek” nevezte azt a felvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője “lelkesen bevallja”, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával, az Európai Bizottság (EB) alelnökével.

– jelentette ki Deutsch Tamás.

A Fidesz-KDNP-s politikus kiemelte, hogy Donáth Anna semmit sem ismert el a történtekből, hanem lebukott, mint ahogy korábban Gyurcsány Ferenc kormányfő is. Deutsch Tamás szerint azonban a mostani felvétel nem csupán Donáth Annáról szól, mivel a magyarországi baloldal összes EP-képviselője ugyanezt teszi: aktívan a hazája ellen dolgozik.

– fogalmazott a Fidesz-KDNP-s képviselő.

Dobrev Klára (DK) a koronavírus-járvány közepette konferenciát szervezett Brüsszelben, amelyen megkérdőjelezte a 2018-as magyarországi parlamenti választások jogszerűségét.

– hangoztatta Deutsch Tamás.

Hírdetés

– jelentette ki a Fidesz-KDNP-s politikus.

– fűzte hozzá.

Deutsch Tamás úgy vélekedett, hazugságaikkal, támadásaikkal a baloldali EP-képviselők nem csupán a kormánypárti érzelműeket feketítik be, hanem az összes magyarra rossz fényt vetnek, mindenkinek ártanak.

– hangoztatta a Fidesz-KDNP-s képviselő.

– tette hozzá Deutsch Tamás.

Felidézte:

A magyar baloldali képviselők azt tekintik a küldetésüknek az EP-ben, hogy minél többet ártsanak a hazájuknak, ezzel szemben a Fidesz-KDNP-nek Magyarország az első, ők ennek jegyében dolgoznak Brüsszelben – mondta Deutsch Tamás.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »