Darth Vader teljes valójában megjelenik a Zsivány Egyes új előzetesében

Darth Vader teljes valójában megjelenik a Zsivány Egyes új előzetesében

Még sosem tűnt ennyire fojtogatónak a Galaktikus Birodalom hatalma, amely uralkodása csúcspontján a galaxis legpusztítóbb fegyverét készítette el, a Halálcsillagot.

A Zsivány Egyes (Rogue One) című film 2016 decemberében érkezik a mozikba, az áprilisi és az augusztusi előzetes után megérkezett a legfrissebb, több mint két perces ajánló.

A film arról szól majd, hogy a Lázadók hogyan szerezték meg a Galaktikus Birodalom szuperfegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzait, amely a IV. epizódban az ifjú Luke Skywalkerhez kerül, aki így indul el a Jedivé válás útján a klasszikus trilógia nyitányaként.

Az új filmben már egészen biztosan szerepelni fog az Uralkodó jobbkeze, a Sith lovag, Darth Vader. Az augusztusi előzetesben a Sith lovagról csak egy képkockát láthattunk és jellegzetes gépi légzését hallhattuk, most azonban teljes valójában megjelenik a szemünk előtt.

A filmet Gareth Edwards (Godzilla) rendezi, aki az eddigi filmeknél sokkal komorabb és sötétebb hangulatú, igazi háborús történetet ígért.

A főszereplőgárda: Riz Ahmed (Éjjeli féreg), Diego Luna (Anyádat is!), Felicity Jones (A mindenség elmélete), Jiang Wen (Ördögök a küszöbön) és Donnie Yen (Ip Man), az Oscar-díjas Forest Whitaker (Az utolsó skót király, Szellemkutya), a Hannibal című sorozatból is ismert Mads Mikkelsen és a legutóbb a Bloodline című sorozatért Emmy-díjra jelölt Ben Mendelsohn.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »