DAC: Vida Kristopher csapata is szembejöhet az EL 4. selejtezőkörében

DAC: Vida Kristopher csapata is szembejöhet az EL 4. selejtezőkörében

A dunaszerdahelyi DAC sikerrel vette az Európa-liga selejtezőkörének második fordulóját, ami klubtörténelmi sikert jelentett a sárga-kékek számára. A dunaszerdahelyi csapat a harmadik fordulóban a LASK Linz otthonában lép pályára, sikeres továbbjutás esetén komoly nagyágyú is szembejöhet.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában péntek délután 14 órától kisorsolják az Európa-liga negyedik selejtezőkörét is. Amennyiben a DAC sikerrel veszi a következő fordulót is akkor, komoly nevű csapatokkal is megmérkőzhetnek Kalmár Zsolték.

A sárga-kékek, akár a korábban Dunaszerdahelyen is megfordult magyar játékos, Vida Kristopher csapatával is megmérkőzhetnek, ehhez azonban mindkét csapatnak sikerrel kell vennie a harmadik fordulót.

Mint ismert, Vida Kristopher idén februárban igazolt Lengyelországba, a Piast Gliwice csapatához. A lengyel gárda a dán Köbenhavn együttesével mérkőzik jövő csütörtökön.

Hírdetés

A kalapban továbbá olyan csapatok is megtalálhatóak, mint a holland PSV Eindhoven vagy a portugál Sporting Lisszabon.

Az Európa-liga negyedik fordulójának sorsolása előtt, a DAC lehetséges ellenfelei, sikeres továbbjutás esetén:

2. csoport, kiemelt csapatok:1 Sporting CP (portugál) / Aberdeen (skót)2 Mura (szlovén) / PSV Eindhoven (holland)3 Koppenhága (dán) / Piast Gliwice (lengyel)

Nem kiemelt csapatok:4 LASK (osztrák) / DAC5 Rijeka (horvát) / Kolos Kovalivka (ukrán)6 Rosenborg (norvég) / Alanyaspor (török)


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »